1 Home > 2 Carrière > 3 Afdelingen > 4 Finance

Finance

Bij Johnson& Johnson Consumer Nederland zijn de mensen binnen finance meer dan ‘de bewakers van het geld’. Het finance departement bestaat uit twee pijlers: accounting en controlling.

  • Accounting:
    De mensen bij accounting zijn verantwoordelijk voor de algemene boekhouding, het opvolgen van de klantenontvangsten, het opmaken van de jaarrekening, het in regel zijn met de BTW- en belastingwetgeving, interne controles, ...
  • Controlling:
    Bij controlling worden er financiële rapporten opgesteld, budgetten opgemaakt en opgevolgd in nauwe samenwerking met sales en marketing, prognoses uitgewerkt om onze IBT te bewaken, projecten opgestart en mee opgevolgd voor een continue verbetering van de dagelijkse processen,... Finance is een business partner die met behulp van financiële betrouwbare informatie mee ondersteuning biedt om belangrijke strategische beslissingen te kunnen nemen.

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Portfolio

Meer informatie over onze merken!

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Carrière

Zoekt u nieuwe uitdagingen en bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige producten? Dan is Johnson & Johnson Consumer Nederland een aantrekkelijke werkgever die u veel mogelijkheden biedt.