1 Home > 2 Carrière > 3 Afdelingen > 4 Health Care Compliance

Health Care Compliance

« We zijn verantwoordelijk voor onze leef- en werkomgeving en voor de wereldgemeenschap in het algemeen. We moeten goede burgers zijn…»
                                                                         Johnson & Johnson Credo

 
Bij Johnson & Johnson is iedere werknemer betrokken bij Health Care Business Integrity (HCBI). Iedereen is verantwoordelijk vanuit zijn/haar functie of positie. HCBI loopt als een essentiële, rode draad doorheen al onze interacties met Health Care Professionals (HCP) en andere stakeholders zoals product- en sitetoezichthouders en overheidsinstellingen.

De afdeling Health Care Compliance (HCC) is verantwoordelijk om infrastructuur en efficiënte adviezen te verlenen die overtredingen van de wet, de reglementen, het beleid en de gedragscodes voorkomen en/of detecteren. HCC werkt samen met de andere departementen om zo een conformistisch beleid , hulpmiddelen, controles, goedkeuring en weldoordachte decision making te kunnen voorzien.

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Portfolio

Meer informatie over onze merken!

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Carrière

Zoekt u nieuwe uitdagingen en bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige producten? Dan is Johnson & Johnson Consumer Nederland een aantrekkelijke werkgever die u veel mogelijkheden biedt.