1 Home > 2 Carrière > 3 Afdelingen > 4 Informatie- technologie

Informatietechnologie

Bij alle bedrijfsprocessen van Johnson & Johnson Consumer Nederland komt informatietechnologie kijken. Het hoofd van de IT-afdeling zetelt in het bestuur van het bedrijf. De zwaartepunten in de IT zijn de ondersteuning en optimalisering van bedrijfsprocessen, alsook het tijdig ter beschikking stellen van informatie en feiten, om betere beslissingen te kunnen nemen. Moderne soft- en hardwaresystemen en tal van andere communicatiesystemen staan dan ook ter beschikking van het wereldwijd actieve concern. Alle medewerkers van de binnen- en buitendienst zijn uitgerust met de nieuwste PC-technologie, e-mailverbindingen en internettoegang. De gegevens die relevant zijn voor beslissingen worden in een performant Business Intelligence Center ter beschikking gesteld.

In het IT-team werken hoog gekwalificeerde medewerkers uit de hele wereld, die naast hun lokale werk ook betrokken zijn bij regionale en wereldwijde projecten. Daarmee stellen ze uiteenlopende ontwikkelingsmogelijkheden open voor zichzelf.

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Portfolio

Meer informatie over onze merken!

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Carrière

Zoekt u nieuwe uitdagingen en bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige producten? Dan is Johnson & Johnson Consumer Nederland een aantrekkelijke werkgever die u veel mogelijkheden biedt.