1 Home > 2 Carrière > 3 Afdelingen > 4 Quality Assurance

Quality Assurance

Quality Assurance (QA) ondersteunt onze bedrijfsprocessen op 2 niveaus: de afdeling garandeert de dagdagelijkse werking en ontwikkelt en implementeert kwaliteitssystemen op een structurele manier.

De dagdagelijkse werking bestaat erin dat QA de finale goedkeuring geeft van al onze producten alvorens deze naar onze klanten geleverd worden. Onze klanten zijn geneesmiddelengroothandelaars en apothekers voor onze OTC- geneesmiddelen, ROC®, NEUTROGENA® en LISTERINE®. Onze overige consumentengoederen, waaronder opnieuw LISTERINE®, worden verdeeld door grootdistribuanten. Zo garanderen we dat enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen bij de eindgebruiker terecht komen.

De kwaliteitssystemen die door QA worden ontwikkeld en geïmplementeerd zijn er om te garanderen dat de kwaliteit van onze producten op elk moment gewaarborgd is, en dit bij elke schakel in het productie- en distributieproces. Voorbeelden van deze systemen zijn opleiding, behandelen en trenden van afwijkingen, CAPA-management, interne audits, ...

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Portfolio

Meer informatie over onze merken!

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Carrière

Zoekt u nieuwe uitdagingen en bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige producten? Dan is Johnson & Johnson Consumer Nederland een aantrekkelijke werkgever die u veel mogelijkheden biedt.