1 Home > 2 Merken

Merken

Kwaliteit, tolerantie en betrouwbare werking zijn bij ons prioritaire normen. Miljoenen consumenten vertrouwen er immers op dat onze merken voldoen aan de hoogste eisen. Met ons ruime productenportfolio bereiken we in Nederland zowat elk gezin en elke consument in elke levensfase. Tal van mensen begeleiden we vanaf hun geboorte tot op hoge leeftijd.

 

Johnson & Johnson Consumer Nederland heeft zich in verschillende gebieden gespecialiseerd. Ons bedrijf is een leider in producten voor de vrouwelijke intieme hygiëne en zogenaamde over-the-counter-producten, dus vrij verkochte geneesmiddelen. Deze kunnen hulp bieden bij o.a. maag- en darmklachten, huid- en schimmelinfecties, rookontwenning en allergie.

Ons aanbod bevat bovendien verschillende huidverzorgingsproducten voor het gelaat, het lichaam en de voeten alsook speciaal voor baby’s. Het assortiment bevat ook tand-, mond- en wondverzorgingsproducten.

 

Meer over de merkenwereld van Johnson & Johnson Consumer Nederland vindt u op de volgende pagina's. Heeft u vragen over onze producten of merken? Neem dan contact op met onze dienst Consumentenadvies via de hotline of het online contactformulier.

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Onderzoek & Ontwikkeling

Innovatiekracht is een van de sleutels die bijdraagt tot het succes van Johnson & Johnson Consumer Nederland.

Diensten

Bij al onze activiteiten staan de wensen van de klanten centraal. Om aan uw behoeften te voldoen, gaan we de dialoog met u aan.