1 Home > 2 Merken > 3 Babyverzorging

Babyverzorging

Onze babyverzorgingsproducten zijn zo doeltreffend omdat Johnson & Johnson Consumer Nederland kiest voor waardevolle en verzorgende ingrediënten waarvan de milde werkzaamheid aangetoond is. Onze babyverzoringsproducten zorgen ervoor dat de tere babyhuid in zijn natuurlijke gezonde toestand gehouden wordt en helpen zo nodig om de geprikkelde huid te kalmeren. Onze babyverzorginsproducten worden streng gecontroleerd en worden getest onder toezicht van dermatologen. Alleen de producten die geen nadelige effecten vertonen worden goedgekeurd en mogen het keurmerk "klinisch bewezen mildheid" dragen. De "No More Tears®" formule werd speciaal ontwikkeld om niet in de ogen te prikkelen en is verwerkt in de meeste van onze producten. Hierdoor zijn de J&J babyverzorgingsproducten net zo mild voor de ogen van je kind als puur water en zijn ze precies afgestemd op de behoeften van pasgeborenen en peuters. Zelfs volwassenen gebruiken graag onze kwaliteitsvolle producten die uiterst veilig gebleken zijn.

 

Meer over de producten van Johnson & Johnson Consumer Nederland leest u op de volgende pagina's:

JOHNSON'S® Baby

NATUSAN® Baby

Contact

We helpen u graag verder
Hotline: 00800 555 22 000* 
E-Mail: Consumer-NL(at)its.jnj.com

 

Contactformulier

Contact
* Gratis – enkel via vast toestel

Huidverzorging

Een gezonde huid is de voorwaarde voor een stralend uiterlijk.

Huisapotheek

De geneesmiddelen van Johnson & Johnson Consumer Nederland kunnen hulp en verlichting bieden in verschillende situaties.

Mondhygiëne

Bacteriën in tandplak zijn de oorzaak van tandvleesontstekingen, cariës en tandsteen. Een optimale mondhygiëne is dan ook bijzonder belangrijk.