1 Home > 2 Merken > 3 Huisapotheek > 4 Stoppen met roken > 5 Nicorette
NICORETTE® bestrijdt het verlangen naar een sigaret met nicotinevervangingstherapie. Vergeleken met stoppen op eigen wilskracht, kan NICORETTE® de kans op slagen verdubbelen wanneer u probeert te stoppen met roken.

Voor de behandeling zijn er kauwgommen of sprays verkrijgbaar. Het lichaam krijgt een aanvulling van nicotine voor een beperkte periode, waarna de dosis geleidelijk wordt verminderd.

 

Rookstop op maat
Elke roker is anders – en bestrijdt de verslaving ook op zijn manier. De ene wil het rookgebaar simuleren en iets in de hand houden, de andere wil nu juist dat vermijden. Regelmatige rokers hebben andere behoeften dan onregelmatige. En sommigen willen dan weer sneller stoppen dan anderen. Het brede NICORETTE® assortiment biedt rokers verschillende mogelijkheden om het verlangen naar de sigaret te bestrijden.

 

NIEUW: NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray


NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray is een nicotinevervanger in de vorm van een spray die in de mond verstoven wordt.
NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray is geschikt om op moeilijke momenten snel de behoefte aan een sigaret te onderdrukken. Bijvoorbeeld na de maaltijd, wanneer je gestresseerd bent of in een omgeving waar gerookt wordt. Zo beperk je het risico op herval en vergroot je de kans om succesvol te stoppen.

Hoe werkt NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray?
NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray bevat per verstuiving 1mg nicotine voor therapeutisch gebruik. De nicotine wordt door het mondslijmvlies in het lichaam opgenomen. Bij 2 verstuivingen verlicht de spray de trek in een sigaret in 60 seconden.

Start steeds met één verstuiving. Vermindert je trek niet, gebruik dan een tweede verstuiving.


NICORETTE® kauwgom – flexibele hulp

 

Menthol mint kauwgom 2mg en 4mg

 

De verschillende geneesmiddelen van NICORETTE® zijn in de drogisterij verkrijgbaar. Uitgebreide informatie over het assortiment vindt u terug op de NICORETTE® website.

 

 

NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken met als werkzaam bestanddeel nicotine. Niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® Menthol Mint Mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter.

Klik hier voor de bijsluiter: 

NICORETTE® Menthol Mint Mondspray 1 mg/spray 

NICORETTE® Menthol Mint 2mg/4mg

Vergunninghouder: Johnson & Johnson BV, Rooseveltweg 15, 1314 SJ Almere. KOAG nr 33-0412-0521.