1 Home > 2 Merken > 3 Intieme hygiëne > 4 o.b.
o.b.® Logo
Voor alle vrouwen die zich vrij willen voelen en van het leven willen genieten, is o.b.® het merk dat geavanceerde tampons brengt. o.b.® geeft vrouwen de vrijheid om elke dag vooruit te gaan zonder dat ze zich moeten laten beperken door hun menstruatie.

o.b.® werd in 1950 voor het eerst geïntroduceerd in Duitsland, toen de gynaecologe Dr. Judith Esser samen met een groep technici de o.b.® tampons ontwierp. De merknaam is de afkorting van het Duitse ‘ohne Binde’, hetgeen betekent ‘zonder maandverband’. Ruim 60 jaar later is o.b.® in Nederland de onbetwiste marktleider in tampons!

Een uitgebreid assortiment, voor elke dag van de menstruatie
De menstruatie verschilt van vrouw tot vrouw. Bovendien verandert de sterkte tijdens de periode waarin vrouwen ongesteld zijn. Daarom heeft o.b.® voor elke behoefte een passende variant.

o.b.® Original
Alle o.b.® tampons hebben gebogen groeven die rond de tampon lopen. Deze “gebogen groeven” technologie werd ontwikkeld om het vocht doeltreffend de tampon in te leiden en zodoende voor betrouwbare bescherming te zorgen. In vergelijking met tampons met rechte groeven, wordt het vocht doeltreffender opgenomen. Je voelt je dus beter beschermd en zekerder dan bij normale tampons. De tampons zijn verkrijgbaar in de formaten Normal, Super en Super Plus.

o.b.® ProComfort™
o.b.® ProComfort™ tampons werden ontwikkeld om je de beste combinatie te bieden: de o.b.® technologie met gebogen groeven voor betrouwbare bescherming, gecombineerd met het unieke zijdezachte SilkTouch™ omhulsel voor comfort. Dankzij dit omhulsel zijn de tampons gladder, waardoor ze makkelijker dan ooit kunnen worden ingebracht en verwijderd. Ze zijn verkrijgbaar in de formaten Mini, Normal, Super en Super Plus.

o.b.® Compact Applicator
De  o.b.®  tampon met compacte inbrenghuls stelt meisjes die de voorkeur geven aan een inbrenghuls in staat een o.b.® tampon gemakkelijk, zacht en hygiënisch in te brengen. De o.b.® Compact Applicator tampon is ontwikkeld met de o.b.® gebogen groeven-technologie, voor een betrouwbare bescherming. Bovendien zijn o.b.® Compact Applicator tampons klein genoeg om ze in je handpalm of broekzak weg te stoppen – alleen jij hoeft te weten dat je jouw menstruatie hebt!

o.b.® ProComfort™ Night
Doordat o.b.® ProComfort® Night is ontworpen met beschermende SilkTouch® vleugels, is de tampon ideaal voor gebruik tijdens de nacht en biedt het tot 8 uur lang bescherming. Zo kan je je de hele nacht zeker voelen. o.b.® ProComfort® Night - betrouwbaar bij nachtelijk gebruik! o.b.® ProComfort™ Night is verkrijgbaar in de formaten Normal en Super. 

Meer over het merk en het productassortiment vindt u op de website van o.b.® .