1 Home > 2 Carrière > 3 Werken bij J&J

Werken bij J&J

Caring for the world one person at a time... ©
Het Johnson & Johnson Statement of Caring geldt in de eerste plaats voor de medewerkers van het bedrijf zelf. We weten dat ons succes enkel haalbaar is met het engagement van iedereen. Daarom is het voor ons belangrijk een aantrekkelijke werkgever te zijn.


Teamgeest en verantwoordelijkheidsgevoel

Het bijzondere aan ons bedrijf is de werksfeer. Collegialiteit en open dialoog worden met een hoofdletter geschreven – en wel  teamoverschrijdend: de verschillende afdelingen zijn nauw met elkaar verweven. De individuele ontwikkeling van onze medewerkers ligt ons na aan het hart. We letten erop dat elk zijn persoonlijke sterke punten kan inbrengen en zich kan ontplooien. Zelfstandigheid is bij ons vanzelfsprekend: onze medewerkers krijgen als heel snel de verantwoordelijkheid over opdrachten en projecten. 

Flexibiliteit en evenwicht
Onze teamstructuren zijn flexibel. Overplaatsingen naar andere werkgebieden of vestigingen zijn mogelijk om medewerkers nieuwe uitdagingen en perspectieven te bieden. Ook het thema ‘Work-Life Balance’ staat bij Johnson & Johnson Consumer Nederland centraal. We ondersteunen de medewerkers in hun streven naar harmonie tussen werk en privéleven. Gezinsvriendelijkheid speelt bij ons een belangrijke rol. We helpen ouders bijvoorbeeld actief om kinderen en carrière te combineren, o.a. met flexibele werkuren. Het hoge percentage moeders en vaders dat na hun ouderschapsverlof terugkeert naar Johnson & Johnson Consumer Nederland bevestigt dit.

Actuele informatie met beschrijving van onze vacatures vindt u in het internationale carrièreportaal van Johnson & Johnson via volgende link: www.careers.jnj.com

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland

Portfolio

Meer informatie over onze merken!

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)