1 Home > 2 Merken > 3 Huidverzorging

Huidverzorging

Een gezonde huid is de voorwaarde voor een stralend uiterlijk. Om haar natuurlijke schoonheid te bewaren, heeft Johnson & Johnson Consumer Health Care productreeksen ontwikkeld voor gezichts-, en lichaamsverzorging.

 

ROC® richt zich tot vrouwen en de specifieke noden van hun huid en is vooral gespecialiseerd in anti-aging verzorging. Voor de droge huid werd NEUTROGENA® ontwikkeld.

 

Waardevolle ingrediënten

Bij de productie maakt Johnson & Johnson Consumer Nederland gebruik van zorgvuldig uitgekozen en geteste ingrediënten. Op basis daarvan stellen we onze formuleringen optimaal samen. Bovendien hecht Johnson & Johnson veel belang aan onderzoek: onze wetenschappers werken constant aan het aanbod zodat de producten continu worden afgestemd op de individuele zorgbehoeften van de consument. Die manier van werken garandeert de hoge kwaliteit van onze producten, om zo de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden.

 

Meer over de producten van Johnson & Johnson Consumer Nederland leest u op de volgende pagina's:


ROC®
NEUTROGENA®

Contact

We helpen u graag verder
Hotline: 00800 555 22 000* 
E-Mail: Consumer-NL(at)its.jnj.com

 

Contactformulier

Contact
* Gratis – enkel via vast toestel

Babyverzorging

Zachte verzorging voor de delicate huid van de allerkleinsten.

Huisapotheek

De geneesmiddelen van Johnson & Johnson Consumer Nederland kunnen hulp en verlichting bieden in verschillende situaties.

Wondverzorging

Waar de schoen over de voet wrijft, ontstaan al gauw pijnlijke wondjes, eksterogen of blaren. Ook lipblaasjes rond de mond zijn onaangenaam en storend.