1 Home > 2 Merken > 3 Intieme hygiëne

Intieme hygiëne

Al tientallen jaren vertrouwen vrouwen op de producten van Johnson & Johnson Consumer Nederland voor hun intieme hygiëne. Een vrij, fris en beschermd gevoel gedurende elke dag van de maand is immers belangrijk, op elke leeftijd.


Het merk o.b.® voldoet aan de individuele behoefte van elke vrouw: het biedt bescherming en zorgt voor een zeker gevoel tijdens de menstruatie. De producten combineren de nieuwste wetenschappelijke kennis met de hoogste kwaliteitsnormen – en bieden vrouwen een stuk meer vrijheid om elke dag te kunnen doen wat ze willen.

 

Vrij zijn om te doen wat je wilt
o.b.® tampons zorgen tijdens de menstruatie voor een betrouwbare bescherming en de bewegingsvrijheid om elke dag te kunnen doen wat je wilt. Al meer dan 60 jaar is het merk de onbetwiste marktleider in tampons. Om te kunnen blijven voldoen aan de individuele behoeften van vrouwen, brengt o.b.® altijd weer innoverende producten op de markt. Met zijn verschillende varianten biedt het merk voor elke vrouw de juiste tampon – voor een betrouwbaar en vrij gevoel.


Meer over de producten van Johnson & Johnson Consumer Nederland leest u op de volgende pagina's:

 

o.b.®

Contact

We helpen u graag verder
Hotline: 00800 555 22 000* 
E-Mail: Consumer-NL(at)its.jnj.com

 

Contactformulier

Contact
* Gratis – enkel via vast toestel

Babyverzorging

Zachte verzorging voor de delicate huid van de allerkleinsten.

Huisapotheek

De geneesmiddelen van Johnson & Johnson Consumer Nederland kunnen hulp en verlichting bieden in verschillende situaties.

Huidverzorging

Een gezonde huid is de voorwaarde voor een stralend uiterlijk.