1 Home > 2 Over ons > 3 Waarden

Waarden

Johnson & Johnson bereikt met zijn producten nagenoeg elk gezin en elke consument in alle levensfasen. Wij dragen dan ook een grote verantwoordelijkheid voor deze dagelijkse gezondheidszorg, en ons succes wordt verzekerd door optimaal in te spelen op de behoeften van de consument.


Al in 1943 werd door de Johnson & Johnson Family of Companies een Credo samengesteld, dat tot op vandaag bepalend is voor de activiteiten van het bedrijf. Het Credo is gebaseerd op het Corporate Responsibility Statement, dat al in 1935 werd gepubliceerd. Bij Johnson & Johnson is het Credo al tientallen jaren de maatstaf om de juiste beslissingen te nemen. Het formuleert de verantwoordelijkheid van elke medewerker tegenover zijn collega's, partners, leveranciers, klanten, aandeelhouders van het bedrijf en de maatschappij – wereldwijd. Het Credo eist van ons dat we een prioriteit maken van de behoeften en het welzijn van de mensen waarvoor we werken.

Onze
verantwoordelijkheid opnemen
Ook bij Johnson & Johnson Consumer Nederland leeft dit identiteitsgevoel. Uit het Credo hebben we waarden afgeleid waarmee wij ons als zorgbedrijf bijzonder verbonden voelen. Naast onze betrouwbaarheid en ons hoge kwaliteitsbewustzijn, zetten wij ons ook in voor het algemene welzijn van de bevolking, voor gelijke kansen en voor een duurzaam gebruik van natuurlijke bronnen. Ook een redelijke winstoriëntatie hoort bij onze bedrijfsfilosofie, want alleen zo kunnen we aan de verwachtingen van onze aandeelhouders voldoen.


Deze verantwoordelijkheden steeds opnieuw opnemen in onze dagelijkse beslissingen is een taak die wij met enthousiasme vervullen.

 

 

Ons Statement of Caring

Tegenwoordig vertaalt Johnson & Johnson Consumer Nederland zijn verantwoordelijkheid in een wereldwijd geldend Statement of Caring, die de geest van ons Credo weerspiegelt:


Caring for the world –
one person at a time... ©


Een slagzin die de mensen bij Johnson & Johnson Consumer Nederland inspireert en verenigt. Wij moedigen onderzoek en de vooruitgang van de wetenschap aan aangezien zij ons innoverende ideeën, producten en diensten leveren die de gezondheid en het welzijn van de mensen ten goede komen. De medewerkers van Johnson & Johnson werken hand in hand met partners uit de gezondheidszorg om het dagelijkse leven van meer dan één miljard mensen in de hele wereld te bevorderen.

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Geschiedenis van het bedrijf

Johnson & Johnson Consumer is een bedrijf met een rijke traditie van meer dan 120 jaar.