1 Home > 2 Over ons > 3 Welkom

Welkom

 

Beste bezoeker,

Graag nodig ik u uit om Johnson & Johnson Consumer Nederland beter te leren kennen.
 
We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt. Onlangs vierde Johnson & Johnson zijn 125ste verjaardag. In die 125 jaar hebben we de behoeften van consumenten, patiënten, klanten, gezondheidszorgbeoefenaars en de gemeenschap altijd centraal gesteld.
 
Terwijl we onze toekomst verder vormgeven, willen we toch ook even stilstaan bij waar we vandaan komen, en waar we in de toekomst met ons bedrijf naartoe willen.
 
Al meer dan 67 jaar is Ons Credo onze leidraad. Ons Credo biedt Johnson & Johnson een zakelijke filosofie en waarden die ons ertoe aanzetten op verantwoorde wijze te werken, vanuit een diep engagement. Dat is iets om trots op te zijn, maar we mogen nooit uit het oog verliezen wat ons zo apart maakt.
 
De toekomst van Johnson & Johnson Consumer Nederland berust in eerste instantie op u: onze waardevolle consumenten, patiënten, zakelijke partners. In de hedendaagse veranderende, maar ook uitdagende markt zien we groeiende opportuniteiten.
 
We kijken uit naar de kansen in de welzijns- & gezondheidszorg die voor ons liggen en vertrouwen op onze strategie, onze sterke punten en op de mogelijkheden van onze partners. Samen kunnen we de toekomst vormgeven!
Dank u.


Vriendelijke groeten,
 
Geraldine Freeman
Benelux Head.

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)