1 Home > 2 Over ons > 3 Bedrijf

Bedrijf

Openheid, creativiteit en de wil om de dingen te veranderen – drie kwaliteiten die kenmerkend zijn voor de werknemers van Johnson & Johnson Consumer Nederland. Door hun inzet zijn we een van de leidende bedrijven op gebied van welzijn- & gezondheidszorg geworden. In onze vestigingen ontwikkelen we samen uitstekende producten.

Het is de bevolking zelf die het succes van Johnson & Johnson Consumer Nederland bepaalt: wij leven samen in een zorgcultuur waarin het welzijn van de consument primeert. Om onze missie te volbrengen, streven wij continu naar verbetering en daarom slagen de medewerkers van Johnson & Johnson Consumer Nederland er steeds opnieuw in uitmuntende innovaties en producten te ontwikkelen. Zij combineren competenties als openheid en creativiteit met een uitstekende expertise op gebied van Consumer Health Care. De behoeften van onze klanten staan steeds centraal, en daardoor groeit ons succes gestaag.

Onze vestiging in Amersfoort
In Amersfoort heeft Johnson & Johnson Consumer een 20-tal medewerkers, tewerkgesteld op verschillende afdelingen. Verschillende sales force teams ondersteunen het interne team. Onze vertegenwoordigers bezoeken o.a. gezondheidsdeskundigen Zoals tandartsen en mondhygiënisten.


Johnson & Johnson stelt wereldwijd zo'n 134.000 medewerkers tewerk in 60 landen. Onze producten worden in 175 landen verkocht.

Waarden bij Johnson & Johnson Consumer Nederland

Voor de dagelijkse gezondheidszorg dragen we een hoge verantwoordelijkheid.

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)