1 Home > 2 Over ons > 3 Verantwoordelijkheid > 4 Healthy Business: bedrijfsverantwoor- delijkheid

Healthy Business: bedrijfsverantwoordelijkheid

Duurzaamheid betekent voor Johnson & Johnson handelen op lange termijn, daarbij rekening houdend met zijn verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

 

Ook in het Credo beschrijft Johnson & Johnson zijn verantwoordelijkheid tegenover medewerkers, partners, leveranciers en aandeelhouders . Het bedrijf moet zorgen voor solide prestaties en een duurzaam personeels- en vestigingsbeleid. Alleen zo kan Johnson & Johnson gezond groeien en de aandeelhouders en medewerkers betrouwbare vooruitzichten bieden.

Medewerkers in het voetlicht
Deze bedrijfsverantwoordelijkheid houdt ook de continue verbetering in van de arbeidsvoorwaarden en de bevordering van de gezondheid van de medewerkers. Johnson & Johnson haalt niet alleen wereldwijd voorbeeldige punten op gebied van veiligheid op de werkvloer, maar voorziet in de VS al 90% van de werknemers van advies via een eigen gezondheidsprogramma. Dat is een van de redenen waarom het bedrijf in belangrijke werkgeverrankings steeds bij de eersten terechtkomt. Het tijdschrift « Working Mother » deelt het bedrijf in de VS in bij de top 100 van de moedervriendelijkste bedrijven. Het « Barron's Magazine » zet Johnson & Johnson op de tweede plaats van ’s werelds meest gerespecteerde bedrijven.

Download

Ons Credo (PDF, 174 KB)

Over ons

Meer informatie over
Johnson & Johnson Consumer Nederland